onze zonnestraaltjes

In 2014 vond het  business-event (maar dan anders)

 Het Zonnetje van Voorthuizen plaats.

Voor dit event  werd gezocht naar de meest gastvrije medewerk(st)er van Voorthuizen.   Een spannende strijd waar meer dan 55 medewerkers voor de titel hebben gestreden.

Met trots kunnen wij mededelen dat 2 van onze medewerksters in de top 10 zijn  beland!

Later we de wereld 'n beetje mooier, 
'n beetje beter én 'n beetje leuker maken.

Hier boven staat een uitspraak die voor Robbert erg belangrijk is. Maar om de woorden van Ruud's favorieten voetbal club te gebruiken; 'Geen woorden, maar daden'.

 

Daarom laat de Daltons  meerderen waterputten slaan in dorpen in Bangladesh die geen toegang hebben tot schoon drinkwater. 

€ 10.000 voor waterprojecten!

In 2015  hebben wij in samen werking met een aantal horeca ondernemers  €10,000  opgehaald voor waterprojecten in Afrika.

Top van de Fastservice!

In 2016-2017 krijgt de Daltons een top 10 positie binnen de Cafetaria top 100. De Daltons wordt in het jury rapport voornamelijk geroemd om ons team van medewerkers, interieur en assortiment.

 

Na deze editie is Robbert gevraagd om deel te nemen in de Hoofdjury  waardoor de Daltons van verdere deelneming is uitgesloten.


De nieuwe directeur.

De volgende generatie staat klaar. 
De zoon van Robbert en Sarah komt in augustus 2017 ter wereld. 


Milo de Veen heeft al snel een eigen willetje
 en wordt daarom al meteen gepromoot tot de nieuwe directeur.


Be part of the solution 
not the pollution.

Sinds 1 januari 2019  zijn wij overgegaan naar een  Biobased verpakkingslijn.

(Bijna) de lekkerste van Nederland.

In januari 2019 heeft Robbert namens de Daltons voor de eerste keer mee gedaan met de Lekkerste wedstrijden op de Horecava. 

Hier heeft die de tweede prijs gewonnen in de categorie de lekkerste Hotdog van Nederland.Meeroken is niet meer van deze tijd.

Omdat ik ervaren en betrouwbaar ben en me 100% focus op het beste resultaat heb ik al met vele fantastische klanten mogen werken.

Voorthuizen vertelt.

Voorthuizen vertelt I Boek door Linda van Maanen

 

In november 2019 is het boek 'Voorthuizen vertelt' geschreven door Linda van Maanen uitgekomen. Een boek waarin het verhaal staat van 17 Voorthuizenaren.

Hierin vertelt Robbert ondermeer waarom hij is overgestrapt naar eco vriendelijke verpakkings materiaal en het rookvrije terras.

end of an era

 

Om ons restaurant een wat luxere uitstraling te geven hebben wij besloten om onze bar weg te halen. Hier zijn twee hogen bartafels voor in de plaats gekomen. 
 
 Dit heeft er voor gezorgd dat we een mooie afscheiding hebben gekregen tussen onze take away en the Saloon